Pyroterra_samsung_logo

Odhalení Samsung Galaxy S9

Interaktivní projekční show na míru

 

Od začátku roku 2018 se u nás ve skupině Pyroterra věnujeme kromě ohnivých a světelných show také zbrusu novému směru interaktivní projekční show s animací na míru, nebo chcete-li jednoduše: interaktivnímu tanci. Po první zkušenosti z mezinárodní  Unilever konference, kde jsme vykročili poměrně odvážným krokem nás oslovila produkční agentura k realizaci události tiskové konference společnosti Samsung, která pořádala oficiální odhalení nového telefonu Samsung Galaxy S9 pro Českou a Slovenskou republiku. Byla to opět velká výzva, ale ty my v Pyroteře máme rádi a tak jsme do toho šli, jak jinak než naplno.

 

Návrhy a tvorba show

 

Režie, animace: Marek Solnička
Choreografie: Dominika Červinková
Tanečníci: Karel Jinda, Adéla Míšková
3D modelace: Daniela Mojžíšová

 

Během pár dní jsme prošli kolečkem návrhů, vizuálů, schvalování a náš kreativní ředitel Marek Solnička, který se tohoto projektu ujal se pustil s naším týmem do práce.
Během prvních zkoušek jsme vytvořili novou, povedenou choreografii a účinkující ji pečlivě nastudovali. Na základě videa z poslední zkoušky pak animátor vytvořil synchronní animaci pro LED obrazovku na míru, která seděla na pohyby tanečníků a jejich pozice. Finální zkouška proběhla úspěšně a bylo vše připraveno.

 

Premiéra show

 

V den akce 13. 3. 2018 jsme dorazili na místo. Show se konala v prostorách Kostela Svaté Anny, (Pražská Křižovatka) a na celém místě byla již připravena stage, technika i kreativní výzdoba. Během zkoušek jsme vychytali poslední taneční kroky, upravili choreografii na míru prostoru a synchronizovali tanečníky s animací na LED screen. Se skvělým týmem od světla a zvuku jsme připravili efektové nasvícení do hudby a propojili tak veškeré jevištní prvky do jednoho magického celku.

 

Naše show jako zahájení celé události večerní konference sklidila velký ohlas a i my jsme na výkon našeho týmu patřičně hrdí. Doufáme, že se nám naskytnou další příležitosti, kde budeme moci posunout hranice naší kreativity, umění a poctivé práce zase na vyšší level.

 

Máte zájem o interaktivní taneční show i na své akci? 

Více o interaktivní show

MÁTE ZÁJEM O NABÍDKU?

kontaktujte nás Call to action bg

    ODESLAT POPTÁVKU

    Vaše jméno*
    E-mail*
    Telefon*
    Termín události
    Místo konání
    Zpráva

    Sledujte novinky na instagramu @pyroterra