Pyroterra_BAUMIT_13

25 let společnosti Baumit

Interaktivní show na míru se zapojením diváků v sále na motivy barvité historie společnosti Baumit.

 

Oslava barev, aneb čtvrtstoletí společnosti, která vdechuje svěží barvy fasádám v Evropě již od roku 1992 – takto by se dala shrnout nejen naše světelná show, ale i celá událost v režii agentury Amden v prostorách Fórum Karlín v Praze. Celá akce se připravovala několik měsíců předem a když nás oslovil Jiří Snítil z Amdenu se svou vizí, téměř okamžitě jsme se pro tuto akci nadchli a vložili do projektu maximum.

 

 

 

Originální koncept dle příběhu společnosti.

 

 

Kreativní tým Amdenu měl hned od začátku poměrně specifickou představu, jak by naše světelná show měla vypadat. Zadání bylo vytvořit lightshow v úplném blackoutu ve stylu Tron Dance (efekt černého divadla) za použití moderní LED technologie. Hned ze začátku jsme se tedy vydali cestou, kde dominovaly programovatelné kostýmy v synchronizaci s hudbou, grafické vizuální efekty, LED dekorace a projekce na LED stěnách spolu s využitím úplné novinky – LED světelných váz na bistro stolcích v sále.

Na osobní schůzce s marketingovým ředitelem Baumitu jsme vytvořili scénář show, který obsahoval ztvárnění doby před rokem 1992, kdy se v Evropě stavěly fasády budov v unifikovaných a převážně bezbarvých šedých odstínech, a následnou “revoluci barev” s příchodem společnosti Baumit na trh a jejich postupně se zvětšující nabídky odstínu barev pro fasády.

 

Motiv a scénář světelné show

 

 

Hlavní postavou celé show byla dívka (tzv. Baumit lady – vycházející z corporate identity Baumitu se svou typickou škraboškou), která pomocí barevného štětce začala obarvovat unylý a šedý svět kolem sebe. Díky naší technologii Visual Poi™ jsme tak mohli vytvořit řadu světelných efektů zahrnující různé animace v rukou účinkujících i zobrazení grafických podkladů známých z vizuální prezentace společnosti Baumit včetně závěrečného zobrazení loga společnosti a textového sdělení “slavíme společných 25 let”.

Realizace projektu v číslech

 

 

Na přípravě a realizaci této unikátní světelné show se podílel poměrně početný tým z řad Pyroterry čítající více než 11 osob zahrnující kreativní režii, choreografii, světelný design vybavení, interaktivní animaci pro LED obrazovky, světelné vázy, výrobu světelných dekorací, přípravu a kompletaci dekoru více než 30ks světelných váz v přesném rozmístění v sále a 5 účinkujících performerů.

Slavnostní večer, kterému dominovaly všechny odstíny barev, působivá videoprojekce, ohnivá a LED show a vystoupení skupiny Mig 21, hostila společnost Baumit ve Fóru Karlín ve čtvrtek 24. května 2018. Event pro bezmála tisícovku hostů připravila pražská agentura Amden.

MÁTE ZÁJEM O NABÍDKU?

kontaktujte nás Call to action bg

    ODESLAT POPTÁVKU

    Vaše jméno*
    E-mail*
    Telefon*
    Termín události
    Místo konání
    Zpráva

    Sledujte novinky na instagramu @pyroterra