Pyroterra_Hockeyshow

Hokejová světelná show

„Pojď žít s náma příběh ledovej!“

 

Když nás v zimě 2016 oslovil hokejový klub HC Bílí Tygři Liberec, abychom v průběhu nejprestižnější české hokejové soutěže Tipsport Extraliga zpestřili během všech utkání na domácím ledu příchod Tygrů světelnou hokejovou hakou, neměli jsme tušení, jak moc nás tato spolupráce obohatí a posune vpřed. Proč tomu tak bylo? Důvodů bylo hned několik.

Led. To pro nás byla novinka, nikdy jsme totiž přímo na ledě nevystupovali. Stačilo však pár zkoušek (a pádů) a tento neprobádaný povrch jsme zkrotili.

 

Dalším důvodem byl počet umělců. V našich standardních show se Vám představí 3 – 5 performerů. To je ale pro hokejový stadion trochu málo, že? Tento speciální prostor tedy obsadilo celkem 10 umělců. Vybaveni světelnými hokejkami jsme byli téměř připraveni na boj. Co bylo pro nás nejpřevratnější?

Jak synchronizovat tolik umělců?

 

Během našich lightshow jsme byli zvyklí všechno vybavení zapínat ručně. To se ale s hokejkou v rukou dělá dost špatně. Díky Karlovi Koubkovi, vynálezci Visual Poi a spoluzakladateli společnosti Lighttoys bylo eso v rukávu!

Řešením našeho problému byla Future Chip Technology, zkráceně FT.

Ačkoliv byl v té době Future Chip zatím jen prototypem, rozhodli jsme se ho v show využít. Vyplatilo se to. FT nám totiž umožnilo každému jednotlivému zařízení (hokejkám i kostýmům) napsat program, který s přesností na milisekundy rozsvítil, změnil barvu či zhasl daný kus vybavení. Výsledkem tedy byla perfektní světelná synchronizace a rozšíření o vizuální efekty, např. světelné „vlny“.

 

Myslíte, že přeháníme? Po zhlédnutí našeho promo videa to můžete posoudit sami.

 

Od této speciální show se bez Future Chipu neobejdeme. Každé naše vystoupení nyní stojí na desítkách řádků programů, které se spustí jediným tlačítkem a dodává našim vystoupením nový rozměr.

MÁTE ZÁJEM O NABÍDKU?

kontaktujte nás Call to action bg

    ODESLAT POPTÁVKU

    Vaše jméno*
    E-mail*
    Telefon*
    Termín události
    Místo konání
    Zpráva

    Sledujte novinky na instagramu @pyroterra