12310092_965824476823299_3512388802113989621_o

SuperStar 2015

Hot as a fever
Rattle of bones
I could just taste it
Taste it

 

Pamatujete tu chytlavou písničku od Kings Of Leon, která obsazovala vrchní příčky hitparád v roce 2008? Ano, máme na mysli Sex on fire. Nebylo tedy překvapením, že tento hit zazněl i ve 4. řadě populární pěvecké soutěže SuperStar. V Top 4 ho zazpíval talentovaný soutěžící Štěpán Urban. A všimnout jste si také mohli, že ten večer nebyl na jevišti sám. Pyroterra Štěpána podpořila 29. listopadu 2015 na TV Nova a společně jsme rozpálili všechny fanoušky i porotu.

 

Příprava show a přímý přenos TV Nova

 

Samotná příprava show nám sice zabrala jen dvě samostatné zkoušky, nicméně bylo potřeba zvolit rekvizity, efekty a choreografie tak, aby nebyla pozornost odtržena od hlavní hvězdy. Malý prostor si také vyžádal určité změny, nebyl to však žádný problém, protože v den přenosu Pyroterra absolvovala několik dalších prostorových a technických zkoušek, díky kterým předešla případným komplikacím. V závěru vznikla povedená fireshow, jenž nebyla ochuzena o velkolepé efekty jako jsou ohnivá kostka a pyrotechnika. Štěpán byl nadšený a moc se na naše společné číslo těšil.

 

Vše bylo připraveno a show mohla začít. Hned po úvodních tónech Sex on fire z nás opadla nervozita a maximálně jsme si vystoupení užili. Propojení rockových melodií a ohně má prostě své kouzlo. Pro nás to byla další skvělá televizní zkušenost.

 

Pokud jste nestihli tuto show živě nebo si ji chcete připomenout, klikněte na odkaz níže.

 

 

A stal se Štěpán novou SuperStar?

 

Štěpán se prozpíval až do SuperFinále, získal druhé místo a vítězkou se stala Emma Drobná. Přejeme jim mnoho úspěchů v jejich kariéře i osobním životě.

MÁTE ZÁJEM O NABÍDKU?

kontaktujte nás Call to action bg

    ODESLAT POPTÁVKU

    Vaše jméno*
    E-mail*
    Telefon*
    Termín události
    Místo konání
    Zpráva

    Sledujte novinky na instagramu @pyroterra