2017-12-sachtikus

POST APO FOCENÍ SE STANISLAVEM PETEROU

Svět, jak ho známe skončil. Z měst jsou rozvaliny, silnice zarostly a civilizace se rozpadla. Zůstaly malé, divoké skupinky, které přežívají jak se dá. Většinu času spolu válčí, ale občas se přeci jen musí potkat kvůli obchodu, výměně žen, informací i surovin. Jednou do roka se proto pořáda slavnost, jejímž hlavním vrcholem jsou brůtální souboje jednotlivých klanů, vítěz si odnáší přednostní právo na výběr těch nejzajímavějších artefaktů, map ke starým bunkrům a připadnou mu i nejlepší ženy. 

 

Naše focení sleduje skupinu, která se na takový turnaj vydává, účastní se ho a vyhrává, navíc se spoustou pyrotechnických efektů.

 

Stanislav Petera

Fotograf tajemných bytostí a dobrodružných příběhů z krajů, které nejspíš neexistují.
http://www.stanislavpetera.com

 

Základna bratronice

Bývalá raketová základna Bratronice – areál hostící legendární postapokalyptické festivaly a město temných zítřků.
http://zakladnabratronice.eu/

 

 

 

Informace:

Datum focení je Pátek 28. a Sobota 29. Prosince.
Hlavní focení Sobota 29 – odpoledne a večer, jen hlavní role budou potřeba i v pátek 28.
Lokace základna Bratronice
Hledáme skupiny i jednotlivce s postapo kostýmy. Kapacita 50 lidí max – proto se přihlašujte brzy na email:  postapofoceni@gmail.com

Hledáme unikáty – pokud máte post apo auta a další artefakty, pošlete prosím foto a Vaše možnosti.

Role které hledáme jsou níže na stránce.

V emailu zašlete:
Roli o kterou máte zájem, pošlete svojí fotku (v kostýmu a portrét bez kostýmu) a kontaktní údaje (jméno, tel. číslo,)

 

 

Pyroterra

Skupina tvořící světelné a ohnivé efekty, show a vše možné a nemožné na poli světla a ohně. Spoluorganizátor akce.

 

 

 

Hlavní role:
K Pyroteře budeme potřebovat druhou (a klidně i třetí) skupinu, která jim bude dělat soupeře a protivníky. Tady bychom preferovali ideálně celý sehraný tým v kostýmech a nejlíp i s nějakými zajímavými dovednostmi. Tihle lidé dostanou nejlepší fotky a budou vidět i ve finálním příběhu. Jako hlavní roli počítáme i řidiče aut. Brali bychom i extrémně zajímavé jednotlivce, ale tam je podmínkou buď neobvyklý vzhled (něco jako fousatý bílý stařec, zjizvený nájezdník, ultrasexy žena atd), nebo skvělý kostým. Focení i v Pátek 28.
Komparz:
30-50 lidí, kteří budou fungovat jako ‘hmota’ ve fotkách, tzn diváci, kolemjdoucí a ti, díky kterým tábor ožije. Tohle mohou být jednotlivci nebo menší skupinky. Těm na oplátku nabízíme portrétní focení, které poběží souběžně s hlavním foecním. Dostanete vychytané a nasvícené fotky sebe v kostýmu.
Focení Sobota 29.
Asistenti: 
cca 5-7 lidí kteří mi budou pomáhat s technikou, světly, mlhostroji atd. Ideální typ je němý, dvoumetrový amatérský fotograf-kulturista, který se chce podívat do zákulisí a naučit se něco z řemesla a svícení. Asistenti nemusí mít kostýmy, zato budou mít nástup na místě dřív, než všichni ostatní, budou nosit těžké věci, budu na ně kříčet a rozhodně zažijí focení, jaké ještě nezažili. Krom toho budou odjíždět jako poslední. Hrdinové zákulisí.
Pátek i Sobota 28-29,
Kostýmy:
Líbí se nám estetika kostýmů Mad Maxe. Myšlenka je taková, že na základně se většinu času odehrává ‘normální’ život (takže když hrdinové dorazí, kostýmy jsou civilnější), ale ve chvíli, kdy přijde na samotný turnaj, tak se všichni oblečou a načešou jako do opery a kostýmy se stanou složitější a rituálnější.

MÁTE ZÁJEM O NABÍDKU?

kontaktujte nás Call to action bg

    ODESLAT POPTÁVKU

    Vaše jméno*
    E-mail*
    Telefon*
    Termín události
    Místo konání
    Zpráva

    Sledujte novinky na instagramu @pyroterra